kjell 2011Vi hjelper Dem med tilrettelegging av Deres tur, enten det er weekendtur eller turer med andre formål. De turer som er satt inn i programmet, er bare en liten del av hva vi kan tilby. Vi ønsker Deres forening, skole, korps, firma e.l. velkommen til kontakt vedrørende turopplegg.

Som samarbeidspartner med de fleste av landets hoteller og båtselskaper, skreddersyr vi hele turen etter dine ønsker. TRANSPORT, AKTIVITET, MAT, INNLOSJERING, KONFERANSEROM, UTFLUKTER

Ingen bestilling for liten, ingen bestilling for stor
1 telefon = 1 kontaktperson = oppdraget løst!

Komfort og trivsel er viktig, og vi kan tilby busser som passer til Deres formål. Kontakt oss på telefon 69 25 02 22 vedrørende priser på gruppeturene. Alle priser på gruppeturene er beregnet på minimum 30 deltakere per buss hvis ikke annet er oppgitt.Vår samarbeidspartner innen transport er Schaus Buss AS og vi kan tilby busser fra 10 til 84 seter. Bussene er alle av nyere dato med alle fasiliteter. Der pris for busstransport er inkludert er dette beregnet ut fra Østfold, Akershus og Oslo. Vi henter og bringer også på korte turer innen nærmiljøet, enten det er familiefest, eller annet arrangement som trenger transport med minibuss eller turistbuss.

Under følger et lite utvalg av destinasjonene hvor vi har ferdig opplegg for gruppeturer til. På henvendelse fra dere er vi selvfølgelig behjelpelige med å skreddersy turer til andre steder dere måtte ønske. Vi har et bredt utvalg av samarbeidspartnere innen hoteller, overnattingssteder, plasser med spesielle temaer osv.

Til toppen