Turene er for enkelt-personer og mindre grupper. Større grupper kan etter ønske få lagt opp disse turene på andre datoer

gotland2 Melstedgaard peer gynt2 oset3

bornholm12

7. juni - 11. juni 2023

Bli med og opplev våren på Bornholm som også blir kalt «Solskinnsøya» på grunn av sitt milde klima og det høye antallet soltimer per år.
Midt i Østersjøen finner vi en liten dansk øy som ofte omtales som kontrastenes øy. Her skifter landskapet fra de flotteste sandstrender til klipper og granittmassiver som stuper rett i havet.

 

 

 

Read More: Bornholm - ”Solskinns øya i Østersjøen”

A4 Flo og fjære 2017

26. juni - 30. juni 2023

Bli med på opplevelsesrike dager til sommerens Sørland, Stavanger og Sør-Hidle, Norges egen palmeøy. I dette eksotiske landskapet vokser det appelsiner og palmer ved siden av hawairoser, fersken og fikentre. Ja, her er det grobunn for det meste, bli med og opplev.

Det blir båttur inn Lysefjorden med flotte naturopplevelser.

 

 

Les mere: Sørlandet - Stavanger ”Flor og Fjære” og båttur på Lysefjorden

morgedal1

3. juli - 6. juli 2023

Turismens vugge - et lite stykke Norge.

Telemark strekker seg fra idylliske Kragerø i sør til høyfjellet Telemark strekker seg fra idylliske Kragerø i sør til høyfjellet 
på Hardangervidda i nord. Tradisjonsrike kulturbygder møter deg i vest og «bluesbyen» Notodden i øst. Telemarkskanalen, den gamle ferdselsåren fra kysten til fjellet, er en spennende reise i variert landskap fra starten i Skien, gjennom Ulefoss, Lunde og videre til Kviteseid og Dalen. Store oppfinnelser og gripende krigshistorie finner vi på Rjukan og Vemork. Som et tak over Telemark ligger mektige Gaustatoppen, som strekker seg mot himmelen og gir et fantastisk utsyn over eventyrriket. Veiene snor seg på kryss og tvers, og vi lager vår egen reiserute hvor vi samler noen av de beste minnene.

 

Opplevelsene er mange, men reiseveien er kort!

 

 

 

Read More: 4 dager i Telemark
Til toppen