Turene er for enkelt-personer og mindre grupper. Større grupper kan etter ønske få lagt opp disse turene på andre datoer

gotland2 Melstedgaard peer gynt2 oset3

bornholm12

17. juli - 21. juli 2018

Midt i Østersjøen finner vi en liten dansk øy som ofte omtales som kontrastenes øy. Her skifter landskapet fra de flotteste sandstrender til klipper og granittmassiver som stuper rett i havet. Midt på øya finner vi en av Danmarks største skoger, Almindingen. Bornholm blir også kalt «Solskinnsøya» på grunn av sitt milde klima og det høye antallet soltimer per år.

 

 

 

Read More: Bornholm - ”Solskinns øya i Østersjøen”

gotland124. - 28. juli 2018

Gotland er en myteomspunnen øy med unik natur og levende kultur.
Det blir utflukter både nord og sør på øya. Vi 
skal bo i Visby. Visby, middelalderbyen som ble grunnlagt allerede i år 897 som den eldste byen i hele Østersjøområdet, er plassert på verdensarvlisten til UNESCO. Den hadde også en sentral rolle i det gamle Hansaforbundet. Foruten den velbevarte bymuren fra år 1250 finnes mange middelalderbygninger, kirkeruiner og den vakre domkirken Santa Maria. Gå omkring her er som å vandre midt i historien samtidig som vi møter en moderne og aktiv by.

 

 

Read More: Gotland, en perle i Østersjøen

Oset Høyfjellshotell

Sommertur til fjells!

26. - 29. juli

Oset Høyfjellshotell ligger vakkert til 800 moh. på Golsfjellet. Langt fra industri og bytrafikk og med frisk, klar luft.

Et trivelig hotell, hvor vertskapet vil sørge for at du får et hyggelig opphold. I hotellets spesielle Gildehall finner du en av Nord-Europas største samlinger av bondeantikviteter. Hotellet har trivelige rom, salonger fulle av detaljer i interiør og innredning, stor peis, svømmebasseng med egen avdeling for de minste, trimrom, solarium og badstue, danserestaurant, bar og et utmerket kjøkken. Terrenget omkring Oset har løyper for alle kategorier turgåere. Smale stier i flatt terreng for spaserturer, eller lengre turer for de som liker større utfordringer. 

Read More: Olsokfeiring på Oset Høyfjellshotel

ct peer gynt

5. - 7. august 2017

Bli med oss til Dalseter og Espedalen. Opplev Peer
Gynt spelet på friluftscenen ved Gålåvatnet.

 

  OBS: BESTE BILLETTKATEGORI MIDTFELT!  

 

 

Read More: Peer Gynt spelet i egen fjellheim

chartertur 2017 A5 6s 18

Bli med på tur til Rjukan og Vestfjord-dalen, turismens vugge i Norge!

10. -13. september 2018 

Pris kr. 5.100,- per pers i dobbeltrom
Tillegg enkeltrom kr. 720,-

 

Inkl. i pris: 

3 netter Gaustablikk Høyfjellshotel 

3 - frokoster 

4 - lunsjer 

3 - middager 

Utflukter i området. 

Vi er trygge på at mange vil ha glede av å bli med på en tur som dette! Norges åttende verdensarvsted strekker seg fra Møsvatn ned gjennom Vestfjorddalen og Rjukan, over Tinnsjø og helt ned til Notodden. Dette er historien om vannkraft, industri, transport og bysamfunn som nå er bevart for ettertiden. I tillegg er som vi vet Vemork anlegget godt kjent gjennom historien om tungtvannsaksjonene under annen verdenskrig. 

ct fossRjukan – Notoddens industriarv må oppleves, der den er, i Telemarks spektakulære natur. Vi tar deg med så du får oppleve alt dette! Mye – svært mye – skjedde på få år, og det gir denne turen en ekstra dimensjon. I tillegg til besøk på Vemork tar vi deg med på en uforglemmelig detaljert omvisning både i selve Rjukan byen og inne på fabrikkområdet! Om du allerede har vært på Rjukan så er det bare fint, vi lover at vi har mange spennende overraskelser på lager! 

Vi skal bo komfortabelt på Gaustablikk Høyfjellhotell, et godt utgangspunkt for korte og lange turer. Blir været bra kan vi ta banen helt opp på Gaustatoppen for å nyte den praktfulle utsikten for de som ønsker det (ikke inkl.) 

Read More: Rjukan og Vestfjorddalen

oset4

28. - 30. november

5. - 7. desember

Oset Høyfjellshotell ligger vakkert til 800 moh. på Golsfjellet. Langt fra industri og bytrafikk og med frisk, klar luft.

Et trivelig hotell, hvor vertskapet vil sørge for at du får et hyggelig opphold. I hotellets spesielle Gildehall finner du en av Nord-Europas største samlinger av bondeantikviteter.
Hotellet har trivelige rom, salonger fulle av detaljer i interiør og innredning, stor peis, svømmebasseng med egen avdeling for de minste, trimrom, solarium og badstue, danserestaurant, bar og et utmerket kjøkken. Terrenget omkring Oset har løyper for alle kategorier turgåere. Smale stier i flatt terreng for spaserturer, eller lengre turer for de som liker større utfordringer. 

Read More: Julebord og julemarked - Oset Høyfjellshotell
Til toppen