Turene er for enkelt-personer og mindre grupper. Større grupper kan etter ønske få lagt opp disse turene på andre datoer

gotland2 Melstedgaard peer gynt2 oset3

bornholm12

20. juli - 24. juli 2020

Midt i Østersjøen finner vi en liten dansk øy som ofte omtales som kontrastenes øy. Her skifter landskapet fra de flotteste sandstrender til klipper og granittmas- siver som stuper rett i havet. Midt på øya finner vi en av Danmarks største skoger, Almindingen.Her skifter landskapet fra de flotteste sandstrender til klipper og granittmas- siver som stuper rett i havet. Midt på øya finner vi en av Danmarks største skoger, Almindingen.Bornholm blir også kalt ”Sol- skinnsøya” på grunn av sitt milde kli- ma og det høye antall soltimer i året.

 

 

 

Read More: Bornholm - Solskinns øya i Østersjøen

Oset Høyfjellshotell

Sommertur med Olsokfeiring

23. - 26. juli

Oset Høyfjellshotell ligger vakkert til 800 moh. på Golsfjellet. Langt fra industri og bytrafikk og med frisk, klar luft.

Et trivelig hotell, hvor vertskapet vil sørge for at du får et hyggelig opphold. I hotellets spesielle Gildehall finner du en av Nord-Europas største samlinger av bondeantikviteter. Hotellet har trivelige rom, salonger fulle av detaljer i interiør og innredning, stor peis, svømmebasseng med egen avdeling for de minste, trimrom, solarium og badstue, danserestaurant, bar og et utmerket kjøkken. Terrenget omkring Oset har løyper for alle kategorier turgåere. Smale stier i flatt terreng for spaserturer, eller lengre turer for de som liker større utfordringer  

Pris kr. 4.690,- per pers i dobbeltrom
Tillegg enkeltrom kr. 900,- (300 pr. døgn)

 

Inkludert i prisen: Busstransport t/r, helpensjon fra ankomst middag til avreise etter frokost.

oset rype

05. - 07. Juni 2020

JUBILEUMSWEEKEND PÅ OSET

05.-07. juni 2020.

I juni er det 140 år siden de første hotellgjestene fant veien til Oset. Gjennom alle disse årene har mange funnet veien til fjells og de fleste har gjentatt besøket gang etter gang. Det er vi veldig ydmyke og takknemlige for!

Vi har lyst til å arrangere en jubileumshelg med gode venner/gjester og har satt av helgen 5.-7. juni. I tillegg til god mat og god service i en hyggelig atmosfære så byr vi på følgende:

Fredag

Ankomst til velkomstbuffet – avslappet og uformell men sosial kveld med hyggelig underholdning med Eivind Furulund på scenen.

Lørdag

Etter en god frokost er det på tide med litt frisk fjell-luft! Vi har laget en natursti ifm jubileumet. Vi satser på godvær og grilling ute til lunsj med musikalsk innslag på menyen!

Jubileumsmarkering med kaffe og kake på ettermiddagen – ”Oset gjennom 140 år” Fotoalbumer ligger fremme.

Etter jubileumsmiddag underholder Eivind Furulund.

Søndag

Brunsj og avreise

Pris kr. 2.750,- per pers i dobbeltrom
Tillegg enkeltrom kr. 400,-

 

oktoberfest

16. - 18. Oktober 2020
Oset Høyfjellshotell

seidelseidelBørst støvet av lederhosene og dirndlen! Vi drar i gang Oktoberfest. Det blir servert mye godt i glasset og det blir mengder av sauerkraut! Vi har ordnet med Sprudelwasser Tirolerkapelle som sørger for den rette stemningen, så her blir det allsang og ompapa.

 

PROGRAM

Fredag Kl. 19.00 Velkomst Buffet.

Lørdag Kl. 12.00 Vi starter opp med seidel svinging og allsang.

Lørdag Kl. 13.00 Våre kokker sørger for Bratwurst, sauerkraut undt Pretzel.

Lørdag Kl. 14.00 Vi fortsetter med seidel svinging og ompapa.

Lørdag Kl. 19.00 Bayersk Buffet.

Lørdag Kl. 21.30 Vi gir oss ikke med seidel svinging og annen svinging.

 

Har du et Tiroler-antrekk så ta det gjerne med. 

For alt dette er prisen 3270,- pr pers i dobbeltrom inkl. transport tur/retur. Enkeltromstillegg 500,-

 

A4 Flo og fjære 2017

7. - 11. juli 2020

Bli med på opplevelsesrike dager til sommerens Sørland, Stavanger og Sør-Hidle, Norges egen palmeøy. I dette eksotiske landskapet vokser det appelsiner og palmer ved siden av hawairoser, fersken og fikentre. Ja, her er det grobunn for det meste, bli med og opplev.

Det blir båttur inn Lysefjorden med flotte naturopplevelser.

 

 

Read More: Sørlandet - Stavanger ”Flor og Fjære” og båttur på Lysefjorden
Til toppen