Olsokfeiring på Oset Høyfjellshotel

Oset Høyfjellshotell

Sommertur til fjells!

26. - 29. juli

Oset Høyfjellshotell ligger vakkert til 800 moh. på Golsfjellet. Langt fra industri og bytrafikk og med frisk, klar luft.

Et trivelig hotell, hvor vertskapet vil sørge for at du får et hyggelig opphold. I hotellets spesielle Gildehall finner du en av Nord-Europas største samlinger av bondeantikviteter. Hotellet har trivelige rom, salonger fulle av detaljer i interiør og innredning, stor peis, svømmebasseng med egen avdeling for de minste, trimrom, solarium og badstue, danserestaurant, bar og et utmerket kjøkken. Terrenget omkring Oset har løyper for alle kategorier turgåere. Smale stier i flatt terreng for spaserturer, eller lengre turer for de som liker større utfordringer. 

DAG 1

Vi starter turen fra Østfold via Oslo/Akershus. Kaffestopp underveis (ikke inkl.). Ved ankomsten sjekker vi inn på hotellet. Om kvelden koser vi oss med velkomstbuffet og dans etterpå for de som vil svinge seg litt.

DAG 2

Dagen starter med frokost. Etterpå arrangeres det natursti hvor vi plukker og binder blomsterkranser til bruk om kvelden. Lunsj serveres i spisesalen. Ettermiddagen er til egen disposisjon. Før middag er det felles avgang fra hotellet med musikk i fronten. Vi går ned til lavvoen der det blir grillmat med tilbehør til middag. Bålet blir tent, og vi danser til levende musikk ut i de små timer. Salg av forfriskninger.

DAG 3

Starter med frokost. Etterpå blir det omvisning i Gildehallen. Ellers byr naturen på rike muligheter, før vi møtes til lunsj. Videre arrangeres det olsokgudstjeneste i Oset fjellkirke. Om kvelden samles vi til felles middag og hyggelig samvær.

DAG 4

Vi spiser en god frokost før det er tid for å takke for seg og ta fatt på hjemturen.

 

Pris kr. 4.690,- per pers i dobbeltrom
Tillegg enkeltrom kr. 645,-

 

Inkludert i prisen: Busstransport t/r, helpensjon fra ankomst middag til avreise etter frokost.

Til toppen